Personvernerklæring

Gyldig dato: april 2018

Denne personvernerklæringen gjelder www.rivalago.it eid og drives av Hotel Rivalago. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker informasjon, som kan inkludere personopplysninger, du gir på vår hjemmeside: www.rivalago.it. Disse dataene er også tilgjengelige.

Datainnsamling

Personlige data som vi samler inn inkluderer:

  • Ditt fornavn, etternavn, e-postadresse, telefonnummer og hjemmeadresse;
  • Kredittkortdetaljer (type kort, kredittkortnummer, navn på kort, utløpsdato og sikkerhetskode);
  • Gjestebokdata, inkludert ankomst- og avreisedato, spesielle forespørsler, observasjoner om dine preferanser (inkludert rominnstillinger, fasiliteter eller andre tjenester som brukes);
  • Data du oppgir angående markedsføringspreferanser eller deltakelse i undersøkelser, konkurranser eller salgsfremmende tilbud;

Du kan alltid velge hvilke personlige data (hvis noen) du ønsker å gi oss. Noen av transaksjonene dine med oss kan imidlertid bli påvirket.

Data vi samler inn automatisk

Når vi bruker nettstedet vårt, samler vi også informasjon automatisk, hvorav noen kan være personlige data. Dette inkluderer: ), nettleserloggen, brukerens bestillings-ID og typen data som er vist. Vi kan også samle inn data automatisk via informasjonskapsler. For informasjon om hvordan vi bruker informasjonskapsler, klikk her .

Behandlingsformål

Vi bruker dine personlige data til følgende formål:

  • A. Reservasjoner:
  • B. Kundeservice: Vi bruker dine personlige data til å yte kundeservice.
  • C. Gjestevurderinger: Vi er her for å hjelpe deg. Dette kan hjelpe andre reisende til å velge innkvartering som passer dem best. Hvis du sender inn en anmeldelse, kan du bli publisert på vår nettside.
  • D. Markedsføringsaktiviteter: Som tillatt etter lov. Vi har en abonnementslink som du kan bruke hvis du ikke vil bruke dine personlige data for direkte markedsføring, for eksempel kommersielle nyhetsbrev og markedsføringskommunikasjon. oss til å sende meldinger i fremtiden.
  • E. Andre kommunikasjoner: Det kan være andre tider når vi kommer i kontakt via e-post, post, telefon eller tekst, avhengig av hvilken kontakt du deler med oss. Det kan være flere grunner til dette:

a. Vi har bedt om å håndtere til deg.
b. Hvis du har en online reservasjon, kan vi sende deg en e-post for å fortsette med din reservasjon. Vi tror at denne tjenesten er nyttig for deg, fordi den lar deg bære en reservasjon uten å se etter det.
c. Når du bruker våre tjenester, vil vi kunne sende deg et spørreskjema eller en gjennomgang av din erfaring med vår nettside. Vi tror at denne tjenesten er nyttig for å forbedre nettstedet vårt basert på tilbakemelding.

  • F. Analytics, forbedringer og forskning: Vi bruker personlige data til å utføre forskning og analyse. Vi kan involvere en tredjepart å gjøre dette på våre vegne. Vi kan dele eller avsløre resultatene av slik forskning, inkludert til tredjeparter, i anonym, aggregert form. Vi må forbedre vår erfaring, for å forbedre vår erfaring, for å forbedre vår erfaring, for å forbedre vår erfaring.
  • G. Sikkerhet, oppdagelse og forebygging av bedrageri: Informasjon, som kan omfatte personopplysninger, for å forhindre svindel og andre ulovlige aktiviteter. Vi undersøker og oppdager også svindel. Vi kan bruke personopplysninger til risikovurdering og sikkerhet, inkludert godkjenning av brukere. For disse formål kan personopplysninger deles med tredjeparter.
  • H. Juridisk og etterlevelse: Enkelte tilfeller, vi må bruke informasjonen som er gitt, som kan omfatte personopplysninger, håndtere og løse juridiske tvister eller klager, for forskriftsmessige undersøkelser og overholdelse, lovlige henvendelser fra rettshåndhevelse i den grad det er lovkravet.

Vi bruker automatiserte metoder til å behandle personopplysninger som påvirker deg betydelig, vi vil iverksette hensiktsmessige tiltak for å beskytte dine rettigheter og friheter, inkludert retten til å skaffe menneskelig inngrep.

Juridiske grunner

  • I lys av kontrakt A og B stole vi på kontraktens ytelse: Hvis du for eksempel bruker tjenestene våre til å bestille online, vil vi gjøre bestillingen din.
  • Med hensyn til sine legitime interesser stole vi på sine legitime interesser, for eksempel å gi deg det mest hensiktsmessige innholdet på nettstedet, e-post og nyhetsbrev, for å forbedre og fremme våre produkter og tjenester på vår nettside, og for administrativ, svindeloppdagelse og juridiske formål. Når du bruker personlige data til å tjene våre legitime interesser, vil vi kunne hjelpe deg med å beskytte dine rettigheter og interesser.
  • Når det gjelder formål, stoler vi også, når det er aktuelt, på vår forpliktelse til å overholde gjeldende lov.
  • Dine personlige data for direkte markedsføring.

Hvis du trenger i samsvar med gjeldende lov, vil vi spørre ditt samtykke. Du kan trekke samtykket ditt ved å kontakte oss når som helst.

Hvis du ønsker å få jobben gjort, kan du sette opp under CF og utvåkingsmekanisme direkte (for eksempel i kontoinnstillingene dine), vennligst kontakt info@rivalago.it.

Internasjonale dataoverføringer

Overføring av personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen kan omfatte oversjøiske overføringer av personopplysninger til land med databeskyttelseslover. Når det er pålagt av europeisk lov, skal vi bare overføre personlige data til mottakere som tilbyr et tilstrekkelig nivå av databeskyttelse. I disse situasjonene gjør vi avtalefestede avtaler for å sikre at personopplysningene dine fortsatt er beskyttet i tråd med europeiske standarder. Du kan be om en kopi av disse klausulene ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.

sikkerhet

BookingSuite observerer rimelige prosedyrer for å forhindre uautorisert tilgang til og misbruk av informasjon, inkludert personopplysninger. Vi bruker passende forretningssystemer og prosedyrer for å beskytte og beskytte informasjon, inkludert personopplysninger. Vi bruker også sikkerhetsprosedyrer og tekniske restriksjoner for tilgang til og bruk av personlige data på våre servere. Kun autorisert personell har lov til å få tilgang til personopplysninger i løpet av sitt arbeid.

Dataoppbevaring

Vi vil gjerne hjelpe deg med all slags informasjon du måtte trenge. hindre svindel eller andre ulovlige aktiviteter. Alle personopplysninger vi har, vil bli underlagt denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om en bestemt oppbevaringsperiode for visse typer data, kontakter vi deg via kontaktinformasjonen som følger med nedenfor.

Dine valg og rettigheter

Vi har kontroll over hvordan dine personlige data brukes av oss. Du kan gjøre dette på følgende måter:

  • Vi kan be om en kopi av personopplysningene vi har om deg;
  • Du kan informere oss om eventuelle endringer i personopplysningene dine, eller du kan be oss om å rette opp eventuelle personlige opplysninger vi har om deg;
  • I enkelte situasjoner kan du be om å slette eller begrense behandlingen av personopplysninger vi har om deg, eller motsette oss i dine personlige data; og
  • I enkelte situasjoner kan du be oss om å sende personopplysningene du har gitt oss.

Der bruker vi en personlig database Videre, hvor vi behandler dine personopplysninger basert på lovlig interesse eller offentlig interesse, er du gjenstand for gjeldende lov.

Vi garanterer at dine personopplysninger er fullstendige, nøyaktige og aktuelle. Ta kontakt med oss på info@rivalago.it. Vi håndterer forespørselen din i samsvar med gjeldende lov.

Spørsmål eller klager

Du er velkommen til å kontakte oss via info@rivalago.it. Du kan også kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighet med spørsmål og klager.

Endringer i varselet

Akkurat som vår virksomhet endres hele tiden, kan denne personvernerklæringen også endres for tiden. Personvernerklæring fra tid til annen inviterer vi deg til å få tilgang til denne personvernerklæringen for å se endringene. Hvis vi foretar endringer eller endringer som påvirker deg (f.eks. Når vi begynner å behandle dine personlige data til andre formål enn angitt ovenfor), kontakter vi deg før du begynner behandlingen.

Ved din ankomst for å bli bedt om å synge følgende sirkulære:

Betaling : Du kan betale kontant, med debetkort og noen store kredittkort. Du kan også forhåndsbetale med bankoverføring. Vi godtar ikke sjekker.

Kredittkortet som brukes til å garantere bestilling av hotellet. etter avreise. Slike utgifter kan omfatte: a) betaling av rommet (e); b) rom eller turister skatt; c) tap, tyverier eller skader d) Uklassifiserte utgifter til Minibar, Restaurant eller Bar.

Avbestilling: Du kan avbestille din reservasjon uten kostnader innen 5 dager før ankomst. For senere avbestillinger vil et gebyr på 50% av oppholdet bli belastet på kredittkortet som tilbys. Ved sen ankomst eller tidlig avreise, vil 100% av de kansellerte nettene bli belastet.

Røykforbud: Vi informerte deg om at det er forbudt å røyke inne i hotellrommene (lov 16. januar 2003 nr. 3, artikkel 51). Manglende overholdelse av denne policyen vil medføre en kostnad på 200,00 € på romregningen, for å bringe rommet til de opprinnelige rengjøringsbetingelsene, og for å varsle politiets myndigheter.

Parkering : Parkering er ikke bevoktet. Hotel Rivalago tilbyr ikke noen form for tjeneste og reagerer derfor ikke på noen skade. Ved kollisjoner, ulykker, riper, investeringer, etc. på parkeringsplassen, for å kompensere for skader, utøves av den skadelidte Hotel Rivalago.

Tidsplan: Resepsjonen er åpen fra kl. 07.30 til 22.30. Ved avreise eller tidlig avreise inviterer vi deg til å bosette din regning natten før avreise. Svømmebassenget er åpent fra kl. 07.30 til solnedgang og er ikke under tilsyn. Hageområdet er tilgjengelig fra kl. 07.30 til 01.00. Det er forbudt å få tilgang til vårt uteområde om natten. Alle tider kan variere uten forutgående varsel.

Webkamera og sosialt: Webkamera-bildene overføres direkte og utgjør ikke historiske arkiver. Nettkameraet overholder personvernforskriften som gjelder i landet der den ligger. For webkameraer på italiensk territorium henvises til garantien for beskyttelse av personopplysninger 8. april 2010, spesielt punkt 4.5. I samsvar med gjeldende lovgivning vil vi informere deg om at du har timelapsbehandling og bilder tatt de tillater ikke noe Vi informerer deg om at du og dine følgesvenner kan vises i fotografier / videoer publisert på våre nettsider for sosiale nettsider.


Videoovervåkning : Hotel Rivalago informerer deg om at det er kameraer som filmer og registrerer ekstern tilgang og områder, av sikkerheten til hotellet. Behandlingen av personopplysninger av videoovervåkningssystemet er basert på vilkårene for nødvendighet, lovlighet, proporsjonalitet og behandling av data (Lovdekret 196/2003 - Kode om beskyttelse av personopplysninger)

REG. EU 1169/2011 Allergene: Menyelementer kan inneholde allergener eller være i kontakt med elementer som inneholder allergener. Hvis du har matallergi og mer informasjon, vennligst snakk med et medlem av våre ansatte.

Kjæledyrsregler: Dyr er ikke tillatt på hotellet.

Hvordan deler vi de personlige opplysningene med tredjeparter?

  • Med BookingSuite: De personlige opplysningene dine kan deles med BookingSuite B.V., som er registrert på følgende adresse: Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Nederland. Det er dette selskapet som driver denne nettsiden og nettstedet suite.booking.com.